Infobar icon

Nezmeškajte ZĽAVU až 20 % na produkty značky Cotton & Sweets

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Metoo bábiky a batohy

Prečo si vybrať bábiku Metoo?

Videli ste niekedy, ako si dieťa stíska a nosí svoju obľúbenú hračku? A rozmýšľali ste niekedy nad tým, prečo to deti robia?

Deti potrebujú hračky, ale nie len hocijaké hračky, oni potrebujú mať niekoho stále nablízku. Mama ani otec nie sú s nimi neustále. Keď sa samé zobudia v kočiariku alebo v postieľke, alebo keď idú na prechádzku a odbehnú si. Preto sú bábiky pre deti také výnimočné a dôležité.

Bábiky sú ich priatelia, učia sa prostredníctvom nich nové veci, dodávajú im odvahu a môžu si ich vziať kdekoľvek.

 

 

Aké vlastnosti by bábika mala mať?

Dôležité je vedieť, aký vek má dieťa, pre ktoré bábiku kupujete. Bábiky Metoo sú vhodné pre deti od narodenia. Niektoré iné bábiky sú už z tvrdšieho materiálu a preto sa hodia pre staršie deti.

Látkové bábiky, akou je aj bábika Metoo, si môžu deti mojkať. Môžu s nimi spávať v posteli. Tie najmenšie detičky si s ňou neublížia, lebo je mäkká. Majú krásne detaily a sú vyrobené z jemného materiálu, ktorý deti radi hladia. Spĺňajú prísne európske normy a preto nie sú zdraviu škodlivé.

Bábiky pre najmenšie deti by nemali mať časti, ktoré sa dajú ľahko oddeliť a dieťa by ich mohlo zhltnúť. Nemali by mať ani gombíky, ktoré by sa časom mohli uvoľniť. Bábiky Metoo majú očká a celú tváričku vyšitú. Je to neutrálny výraz tváre, ktorý deťom umožňuje predstavovať si, ako by sa asi bábika mohla tváriť.

Bábiky Metoo sú bez rôznych zvukových a svetelných funkcií a to podporuje u detí fantáziu. V prípade látkových bábik je dôležité, aby sa dali vyprať. Mali by byť vyrobené z materiálov, ktoré môžete pravidelne prať a zabezpečiť ich bezpečnosť pre deti. Bábiky Metoo môžete prať v práčke na 30 stupňov.

 

 

Bábiky pre chlapcov? 

U nás sa traduje, že chlapcom kupujeme chlapčenské hračky. Namiesto bábik sa im kupujú skôr plyšové zvieratká. Ale bábiky Metoo majú aj chlapčenskú verziu. Aj chlapci potrebujú kamaráta. Napríklad Metoo chlapec Jelenček by im mohol robiť spoločníka aj pri hre s autíčkami.

Malé detičky budú chytať rúčky a nôžky. Dotýkať sa očí a ušiek. Vedia pohladiť tváričku a vedia si bábiku pritiahnuť, keď sa chcú pomojkať. Tie staršie deti ich už vedia dať spať, usadiť do stoličky a napodobniť jedenie, vziať so sebou do autosedačky. Vedia im čítať rozprávku alebo zaspievať pesničku, vziať na prechádzku a zapojiť do hry. Toto sú činnosti s ktorými prichádza do kontaktu aj chlapec a preto by mal mať okrem autíčok  a stavebníc aj jedného takéhoto kamaráta.

Akú bábiku teda vybrať?

Pri výbere bábiky od Metoo záleží už len na vašej preferencii alebo v prípade staršieho dieťaťa na tom, čo sa páči jemu. Či už je to zajkomacko, jelenčekružovýbiely, hnedý. V ponuke sú aj rôzne veľkosti a dokonca viete na nich umiestniť aj meno, či už dieťatka alebo meno bábiky. Vybrať si môžete, tiež z ponuky metoo batohov, ktoré budú sprechádzať vaše detičky na ich prvých dôležitých krokoch.

Pri výbere bábik Metoo nemusíte mať obavy o bezpečnosť. Sú vyrobené z certifikovaných materiálov a spĺňajú európsku normu EN71-1,2,3. Sú určené deťom od narodenia.

Darujte viac než len obyčajnú bábiku, darujte kamaráta a spoločníka na ceste za novými dobrodružstvami.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia