Infobar icon

Nezmeškajte ZĽAVU až 20 % na produkty značky Cotton & Sweets

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Darčeky pre deti

Nájsť vhodný darček pre deti je niekedy náročná úloha. Ponuka hračiek, hier a rôznych doplnkov je strašne široká a vyznať sa v nej dá niekedy zabrať. 

Darček pre deti nemusí byť nutne iba hračka a preto sme si pre vás pripravili zopár inšpiratívnych tipov.

 

Darček pri návšteve novorodenca

Idete na návštevu k mamičke s čerstvým bábätkom a rozmýšľate, čo by ste im doniesli ako darček? Takéto bábätko ešte hračky veľmi nevníma a oblečenia má isto dostatok. Skúste sa zamerať na rôzne doplnky, ktoré by mamička isto využila.

Poteší aj kvalitná mušelínová plienka, ktorú mamička využije isto na množstvo spôsobov.

Potešíte aj setom v, ktorá obsahuje mojkáčika, hryzátko a malú plyšovú hračku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Darček pre bábätko ku krstu

Krstní rodičia zvyknú kúpiť celú detskú výbavičku a hračky pre bábätko. Ak sa chystáte na krstiny a chcete doniesť pekný a praktický darček, skúste sa poradiť s rodičmi, čo by sa im hodilo.

Náš tip je aj praktická pletená deka, ktorú môžu využiť ako zavinovačku, prikrývku do postieľky, pri cestovaní, mamička na prekrytie pri kojení na verejnosti alebo pre staršie dieťatko ako podložku na hranie.

Poteší aj kolotoč nad postieľku alebo . Tieto veci ocenia aj rodičia a dieťatku budú slúžiť dlhé mesiace.

 

Darček pre batoľa na narodeniny

Batoľatá už začínajú objavovať svet. Zaujíma ich všetko, čo vydáva zvuky, má zaujímavé farby, svieti a čo môžu skúmať. Tieto detičky už začínajú objavovať svet štvornožky a začínajú chodiť.

Dieťa v tomto veku potešíte svetielkom na zaspávanie s projektorom alebo sadou v kufríku napríklad lekárskeho náradia alebo s čajovým setom.

Na rozvoj motoriky a pre zdravý vývoj detí v tomto veku poslúžia aj rôzne edukačné hračky, náradie, skladačky a stavebnice. Dieťaťu môžete darovať aj krásnu plyšovú hračku, ktorá sa stane jeho kamarátom.

 

Darček pre deti na Vianoce

Otváranie darčekov pod vianočným stromčekom a radosť detí je isto jeden z najkrajších okamihov v roku. Detské očká isto rozžiaria okrem vianočných svetielok aj nové hračky.

Pre menšie deti sú zaujímavé hračky, ktoré si vedia chytiť do ruky a ktoré ich zabavia. Napríklad plyšová kocka, plyšová kniha s montessori aktivitami, mojkáčik alebo rôzne hrkálky či hryzátka.

Väčšie deti sa potešia hračkám na ťahaniehojdanie alebo aj vozíku s kockami.

Ak hľadáte aj edukačnú hračku pre rozvoj detí, siahnite po skladacej drevenej dúhe, kocke s aktivitami alebo počítadle.

Chcete kúpiť niečo väčšie, čo by deti zabavilo na dlhší čas a poslúžilo im roky na hranie? Darujte deťom drevenú kuchynku, predajný stánok alebo zmrzlinový stánok. Na oplátku vás isto radi obslúžia.

A malého hudobníka potešíte niektorým z hudobných nástrojov z našej ponuky. Gitara pre chlapca alebo dievča, xylofón, bubienok alebo harmonika.

Darček pre deti pri bežnej návšteve

Aj pri bežnej návšteve chceme deti potešiť nejakou maličkosťou. Deti sa isto potešia okrem sladkostí a ovocia aj malej pozornosti.

Spoločenská hra pre celú rodinu v drevenom prevedení zaujme chlapcov i dievčatá.

Potešíte aj logickými hračkami pre menšie deti, rôzne vkladačky a stohovateľné hry.

Dievčatám urobíte radosť bábikou alebo dreveným doplnkom do kuchynky, takou drevenou tortou vás isto aj ponúknu.

Chlapcov zase zaujme drevené autíčko alebo dráhy pre autá, puzzle v tvare rakety alebo rybačka, ktorú si môže zahrať aj s vami.

 

Darčeky deti stále potešia, ak však chcete potešiť aj rodičov, konzultujte výber darčeka s rodičom. Niektoré deti môžu mať napríklad alergie na niektoré materiály, hoci sú pre deti bezpečné. Iní rodičia môžu zase uprednostňovať drevené hračky. Taktiež sa poraďte pre prípad, že by už dieťa takúto hračku mohlo mať a nemuselo by z ďalšej mať takú radosť.

Prajeme vám pohodlný výber tých správnych  hračiek pre deti na rôzne udalosti, aby ste si to užili aj vy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia