Prečo by hniezdo do postieľky nemalo chýbať vo výbavičke pre bábätko?

Infobar icon

Nezmeškajte ZĽAVU až 20 % na produkty značky Filibabba

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Prečo by hniezdo do postieľky nemalo chýbať vo výbavičke pre bábätko?

Každá budúca mamička sa zamýšľa, čo všetko bude pre svoje bábätko potrebovať, aby si uľahčila starostlivosť, všetko zvládala a čo najviac svojmu dieťatku spríjemnila prvé dni a mesiace života. 

Jednou z vecí, ktorých kúpu určite neoľutujete je hniezdo pre bábätko.

Hniezda pre bábätká si v posledných rokov získavajú čoraz väčšiu popularitu a v tomto články by sme vám radi priblížili aké výhody prinášajú rodičom a bábätkám.

Aké sú hlavné výhody hniezda pre bábätko?

Každý rodič chce svojmu bábätku dopriať pokojný a kvalitný spánok. Hniezdo je vďaka svojmu obopínajúcemu  tvaru ideálne pri prechode zo spania v materinskom lone do vlastnej postieľky.

Bábätko sa po deviatich mesiacoch v maminom brušku cíti najlepšie v stiesnených priestoroch a hniezdo poskytuje dieťatku obmedzený a zároveň príjemný priestor, v ktorom sa bude cítiť bezpečne ako v maminom lone.

 

6 spôsobov ako využijete hniezdo pre bábätko:

1. Hniezdo pre bábätko je naozajstný pomocník. Využijete ho na spánok, odpočinok a tiež pri relaxáciu bábätka.

2. Položte nad hniezdo hrazdičku s hračkami a bábätko sa v bezpečí zabaví a vy budete mať na chvíľu voľné ruky a môžete si vypiť pravdepodobne už aj tak studenú kávičku. Možno ju vďaka hniezdu stihnete ešte teplú :)

3. Hniezdo tiež poslúži, ak si chcete vziať dieťatko k sebe do postele. Bábätko budete mať pod kontrolou a zároveň si budete užívať neopakovateľné spoločné chvíle. Oceníte to tiež, ak sa vám v noci nechce k bábätku vstávať napríklad kvôli dojčeniu

4. Hniezdo je ľahké a jednoducho ho môžete vziať so sebou na návštevu k rodine, alebo na výlet a nemusíte so sebou brať cestovnú postieľku. Dieťatko ľahšie zaspinká v jemu známom prostredí. Na návšteve sa tiež nemusíte sa báť, že sa pri obednom spánku dieťatko skotúľa z postele. 

 5. Dieťatko môžete mať stále blízko pri sebe, jednoducho ho môžete presúvať z miestnosti do miestnosti, kde práve potrebujete.

 6. Využijete ho aj neskôr, keď bude bábätko väčšie. Ponúkame hniezda, ktoré sú upevnené sťahovacími šnúrami, ktoré po odstránení premenia hniezdo na hraciu podložku, na ktorej dieťatko môže cvičiť.

 

Je hniezdo pre bábätko bezpečné? 

Bábätko by malo pri dlhšom spánku spinkať na plochom povrchu na chrbátiku.

Vďaka zvýšeným okrajom sa znižuje riziko, aby sa bábätko prevrátilo na bruško, alebo na bok, čo minimalizuje vznik SIDS (Syndróm náhleho úmrtia dojčaťa).Tiež je možné hniezdo pre bábätko položiť na gauč, alebo na posteľ a nemusíte sa báť, že sa bábätko otočí a spadne na zem.

Čo je dôležité pri výbere? 

Prioritou je vždy dbať na bezpečnosť toho, čo pre dieťa kupujete. Všetky hniezda do postieľky z ponuky Halaballa sú certifikované a vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré spĺňajú, alebo prevyšujú štandardy EÚ.

 Ponúkame hniezda zo 100% bavlneného saténu, ktoré sa vyznačujú vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou.

 Ak vaše bábätko potrebuje mať okolo seba antialergické a antibakteriálne materiály vtedy sú výbornou voľbou hniezda zo 100% ľanu.

 

Či si už vyberiete hniezdo s volánikmi, alebo bez je už na vás.

Prajeme vám veľa šťastia pri vyberaní pre milované bábätko. 

S láskou,

Halaballa.sk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia